NULL

Intelli-MAX Software Suite

Intelli-MAX software

Intelli-MAX is een pakket van nieuwe technologieën die het mogelijk maakt om precisie onderdelen sneller te snijden dan elke andere waterstraalsnij systeem. Dit zijn allemaal mogenlijkheden die zitten in de gratis software updates welke ook op oudere OMAX waterstraalsnijmachines kan worden gebruikt.

 

Intelli-CORNER

Progress Bar

Intelli-CORNER bestaat uit twee nieuwe hoek compensatie technologieën: Advanced Corner Compensatie en Intelli-PASS automatische hoek passeren. In plaats van te vertragen voor een hoek in een poging om de verloop van de straal te compenseren. Maakt OMAX Make hier gebruik van om het werkstuk sneller te snijden. Dit resulteert in een snellere hoek met de zelfde, of zelfs nog hogere, toleranties dan voorheen.

Intelli-NEST

Progress Bar

Intelli-MAX SoftwareIn de OMAX Make, zit de Intelli-NEST, deze module nest het werkstuk in array (structuur). Intelli-NEST kan iedere OMAX snijpad nesten.

Intelli-PIERCE

Progress Bar

Intelli-PIERCE maakt gebruik van een geavanceerd ingebouwd piercing model in de software om de snelst mogelijke boor (pierce) snelheid te verkrijgen. De lengte van de pierce word automatisch geoptimaliseerd. Dit zorgt voor een kortere snijtijd en minder afval.

 Intelli-TRACE™

Progress Bar

Intelli-MAX SoftwareMet deze functie is het eenvoudig een afbeelding van een scanner, een digitale camera, of zelfs het internet,om te zetten in een snij programma .Dit kan enorm veel tijdbesparen in het tekenwerk.

Intelli-TAPER

Progress Bar

Met Intelli-TAPER, is het mogelijk om in het werkstuk haakse snedes te hebben “minimum taper”. Dit doet de OMAX Make, de besturings software, door te vertragen of te versnellen om de snede haaks te krijgen. OPMERKING: Deze functie is voor machines die niet beschikken over de optionele Tilt-A-Jet®. of de A-Jet.

Intelli-ETCH

Progress Bar

Intelli-MAX SoftwareIntelli-Etch is een programma waarmee het mogelijk is om 3D afbeeldingen te etsen op de oppervlakte van het materiaal. Het is vooral bedoeld voor artistieke doeleinden.

Top