NULL

Watersnij software

Intelli-MAX softwareHet OMAX Intelli-MAX® softwarepakket maakt het gemakkelijk om snel precisie-onderdelen te maken tegen lagere kosten. De software verhoogt de snijsnelheid en precisie en verlaagt de snijkosten door het automatisch optimaliseren van het snijprogramma.

De watersnij software van de OMAX en de MAXIEM watersnijmachine bestaat uit een aantal hoofdcomponenten

 

Layout

Progress Bar

Layout is het meegeleverde programma dat automatisch snijpaden genereert voor het snijprogramma (Make).

Met Layout kunt u snel tekeningen rechtstreeks importeren uit andere programma’s, standaard werkt het met DXF-bestanden. Maar DWG, AI, PDF-bestanden en vele andere bestandsformaten zijn ook mogelijk.

Lees meer >>

Make

Progress Bar

Make is het uiterstvriendelijke machinebesturing  dat speciaal is ontwikkeld voor het eenvoudig bedienen van de waterstraalsnijmachine.

Door de uitgebreide materialen database is het alleen invoeren van de materiaal soort en de dikte van het materiaal, voldoende om de juiste snede te krijgen.

Lees meer >>

Intelli-MAX

Progress Bar

Intelli-MAX is een pakket van nieuwe technologieën die het mogelijk maakt om precisie onderdelen sneller te snijden dan elke andere waterstraalsnij systeem.

Dit zijn allemaal extra mogenlijkheden die zitten in de gratis software updates welke ook op oudere OMAX waterstraalsnijmachines kan worden gebruikt

Lees meer >>

Intelli-VISOR

Progress Bar

Intelli-VISOR bewaakt, controleert de werking machine en pomp. Intelli-VISOR is de schakel tussen onderhoud, de actuele situatie en het productie proces.
Bij afwijkingen of bij het bereiken van vooraf ingestelde limieten pauzeert deze de machine, en stuurt eventueel een Email bericht.

Lees meer >>

 

OMAX Software mogelijkheden

Progress Bar

 

Onbeperkt aantal gebruikers

Progress Bar

Het uitgebreide Intelli-MAX Software pakket is te gebruiken op meerdere werkplekken binnen uw organisatie ZONDER meerprijs.

Dit houd in dat er GEEN limiet is aan het aantal softwarelicenties.

Gratis software-updates

Progress Bar

Gebruikers van een OMAX MAXIEM watersnijmachine hebben het recht op levenslang gratis software-updates. Dit betekent dat iedere machine altijd uitgerust is met de nieuwste watersnij software.

Top