Waterjet machines

Bij IWE snappen we precies wat u nodig heeft: nauwkeurigheid en flexibiliteit. Daarom hebben we voor u een breed assortiment OMAX waterjet snijmachines. Van de geavanceerde OMAX reeks tot de betaalbare MAXIEM en de handzame ProtoMAX. Uw productie krijgt een boost met onze krachtige waterjet machines, uitgerust met de laatste snufjes en software. Kies uit vele opties en toevoegingen om de machine helemaal op uw project af te stemmen.Kies voor de precisie en flexibiliteit van OMAX.

IWE is de importeur van OMAX waterjet machines voor de BeNeLux.

waterjet machines

OMAX Waterjet machines

OMAX de producent van precisie waterjetmachines. De OMAX range bestaat uit waterjetmachines met een werkbereik tot 14.000 mm x 4.000 mm en een.

waterjet machines

MAXIEM Waterjet machines

MAXIEM is de iets eenvoudige uitvoering van de OMAX waterjet machine met een werkbereik van 1.500 mm x1.500 mm en een nauwkeurigheid: ± 0,076 mm

waterjet machines

ProtoMax Waterjet machine

De ProtoMAX waterjet machine integreert zowel de snijcomponenten als de pomp in een compacte machine, ideaal voor kleine werkplaatsen en scholen

watersnijmachines

GlobalMax waterjet machines

De GlobalMAX 1508 is een watersnijmachine met een werkbereik van 1500 mm x 800 mm. Ook deze watersnijmachine is uit gerust met software van OMAX. 

Over IWE watersnijtechniek

Industrial waterjetsystems Europe (IWE) is de leverancier van de OMAX, Waterjet snijmachines. OMAX is de enige fabrikant die zelf zijn waterjet machines, hogedrukpompen en software ontwikkelt & produceert. In de afgelopen jaren heeft OMAX meer dan 7000 waterjet machine over de gehele wereld geïnstalleerd.

Gratis software-updates

Gebruikers van een OMAX waterjet machine hebben het recht op levenslang gratis software-updates. Dit betekent dat iedere machine altijd uitgerust is met de nieuwste watersnij software. worden geleverd met het Intelli-MAX Software pakket. Dankzij dit software pakket kunnen precisieonderdelen sneller worden gesneden dan met elke andere waterstraalsnijmachine. Via de klanten login, is de nieuwste software te downloaden.

Waterjet machines van OMAX. Watersnijmachines van OMAX

De voordelen van
een waterjet machine

Waterjet machines bieden meerdere voordelen, waaronder het vermogen om een breed scala aan materialen te snijden zonder deze thermisch te beïnvloeden, wat resulteert in precieze sneden zonder materiaalvervorming of verandering in de eigenschappen. Ze zijn veelzijdig inzetbaar voor diverse toepassingen, van metaal tot glas en steen. Bovendien zorgen waterjets voor een milieuvriendelijk snijproces, aangezien er geen gevaarlijke stoffen of dampen vrijkomen.

Snel & Naukeurig

Water cutters kunnen heel snel en heel nauwkeurig snijden. Dit betekent dat als u iets speciaals wilt maken, zoals een ingewikkeld ontwerp, waterjet machines het heel snel en precies kunnen doen.

Slimme software

De waterjet machines zijn voorzien van slimme software, dat helpt om alles perfect te watersnijden. De waterjet software helpt u om steeds beter te worden.

Speciale snijknop

Een Tilt-a-jet optionele afschuin compenserende abrasivejet snijkop die helpt bij het nauwkeurig snijden door de snijkant afschuining te compenseren.

Betrouwbaar

De waterjet machines van OMAX hebben een robuuste bouw en zijn ontworpen voor laag onderhoud, wat de betrouwbaarheid verhoogt en onderhoudskosten verlaagt.

Materialen snijden met een Waterjet machine

Het unieke proces van het watersnijden is niet meer weg te denken uit de verschillende industrieën. De watersnijtechniek is een uitstekende aanvulling op andere snijmethoden en in veel gevallen zelfs een beter alternatief. Alle soorten metaal, maar ook kunststof, rubber, steen en glas kunnen met behulp van de waterjet snijmachines op maat worden gemaakt.

Composiet

Koper

Glas

Garniet

Aluminium

Carbon Fiber

Is watersnijden iets voor u?

Neem dan nu direct contact op!