Waterjet machines

OMAX is fabrikant van waterjet machines, Naast de uitgebreide OMAX lijn, zijn er enkele andere productgroepen ontwikkeld. Alle waterjet machines uit deze groepen worden compleet met hogedruk watersnijpomp en software geleverd. Ook zijn op de machines diverse opties en uitbreidingen mogelijk.

IWE watersnijtechniek is de importeur van OMAX waterjet machines voor de Benelux.

waterjet machines

OMAX Watersnijmachines

OMAX de producent van precisie waterjetmachines. De OMAX range bestaat uit waterjetmachines met een werkbereik tot 14.000 mm x 4.000 mm en een.

waterjet machines

MAXIEM Waterjet machines

MAXIEM is de iets eenvoudige uitvoering van de OMAX waterjet machine met een werkbereik van 1.500 mm x1.500 mm en een nauwkeurigheid: ± 0,076 mm

waterjet machines

ProtoMax Watersnijmachine

De ProtoMAX waterjet machine integreert zowel de snijcomponenten als de pomp in een compacte machine, ideaal voor kleine werkplaatsen en scholen

watersnijmachines

GlobalMax waterjet

De GlobalMAX 1508 is een watersnijmachine met een werkbereik van 1500 mm x 800 mm. Ook deze watersnijmachine is uit gerust met software van OMAX. 

Onze klanten

Over IWE watersnijtechniek

IWE is de leverancier van de OMAX, watersnijmachines. OMAX is de enige fabrikant die zelf zijn waterjet machines, hogedrukpompen en software ontwikkelt & produceert. In de afgelopen jaren heeft OMAX meer dan 7000 watersnijmachines over de gehele wereld geïnstalleerd.

Gratis software-updates

Gebruikers van een OMAX waterjet machine hebben het recht op levenslang gratis software-updates. Dit betekent dat iedere machine altijd uitgerust is met de nieuwste watersnij software. worden geleverd met het Intelli-MAX Software pakket. Dit software pakket bevat alle technologieën die het mogelijk maakt om precisie onderdelen sneller te snijden dan elke andere waterstraalsnijmachine. Via de klanten login, is de nieuwste software te downloaden.

Watersnijmachines