ProtoMAX, de eerste compacte waterjet snijmachine met hoge prestaties

De ProtoMAX is ontworpen voor het snel en nauwkeurig waterjet snijden. Alle bekende OMAX technieken worden gebruikt in deze compacte machine.

Van het idee, tot het product

Om eenvoudig de meest complexe onderdelen te watersnijden

De ProtoMAX waterjet snijmachine integreert zowel de snijcomponenten als de pomp in een compacte machine, waardoor het ideaal is voor scholen en kleine werkplaatsen.

Met de software welke vergelijkbaar is met de van de OMAX machines kunnen studenten snel hun ideeen in een product realiseren.

Ook voor de ProtoMAX software zijn er onbeperkt aantal software licenties beschikbaar voor onderwijs instelingen. 

De wielen zorgen voor eenvoudige verplaatsing. Met de clamshell-afdekking en het onderwater watersnijden is de ProtoMAX een veilige en stille (ca. 76 db) watersnijmachine uit de OMAX fabriek uit Seattle.

Een Compact ontwerp met meer dan 25 jaar OMAX ervaring

Mogelijkheden

protomax-Mogelijkheden

De uitgebreide software samen met de 2000 Bar hogedruk pomp zorgen voor de efficientste waterjet snijmachine in zijn grote.

Metaal, Glas, Kunststof, Hout en vele andere materialen snijdt de ProtoMAX tot 25mm dikte en maximaal grote van 304 x 304 mm, dit met een nauwkeurigheid van ± 0,076 mm.

Compact

Bij de ProtoMAX zijn de snijtafel, hogedruk pomp en besturing geïntegreerd in 1 compacte machine.

Het vloeroppervlak is 105 x100 cm, Hierdoor is er altijd een ruimte te vinden in kleine werkplaatsen, klaslokalen en FabLabs.

Simpel

Het instellen van de machine om te snijden en het vastklemmen van het materiaal is zeer eenvoudig.

De IntelliMAX Software is speciaal ontwikkeld voor het waterstraal snijden. Door de eenvoudige gebruiksvriendelijk interface is het bewerken met de machine snel geleerd.

De ProtoMAX Snijdt vrijwel alles. Ontdek de eindeloze mogelijkheden

ProtoMAX
ProtoMAX
ProtoMAX

Is deze compacte watersnijmachine iets voor u?