Waterjet pompen

De OMAX Waterjet pompen zijn van oorsprong ontworpen voor precisie watersnijden, door het gebruik van drie plungers is er totaal geen drukval (rimpeling) in het hogedruk systeem. De OMAX Waterjet pompen zijn van het direct aangedreven type, en hebben geen extra componenten nodig, zoals de intensifier hoge drukpompen.

De EnduroMAX waterstraalsnijpompen, zijn exclusief verkrijgbaar bij een OMAX precisie waterstraalsnijmachine. Door het zeer hoge rendement snijdt u snel tegen de laagste kosten. De EnduroMAX watersnij hogedrukpompen zijn verkrijgbaar in vermogens van:

  • 22 kW (30 pk), 4100 bar druk, aan de snijkop
  • 30 kW (40 pk), 4100 bar druk, aan de snijkop
  • 37 kW (50 pk), 4100 bar druk, aan de snijkop
  • 74 kW (100 pk), 4100 bar druk, aan de snijkop

De MAXIEM Waterstraalsnijpompen, passen bij de MAXIEM watersnijmachines, eenvoudig maar toch zeer betrouwbaar. en dit tegen lage operationele kosten.  De MAXIEM hogedrukpompen zijn verkrijgbaar in vermogens van:

  • 15 kW (20 pk), 3450 bar druk, aan de snijkop
  • 22 kW (30 pk), 3450 bar druk, aan de snijkop
  • 30 kW (40 pk), 3450 bar druk, aan de snijkop

Dubbel pomp pakket

Ongekend hoge snijsnelheden met het hoogste rendement.

Met het OMAX dubbelpomp pakket koppelt twee waterjet pompen samen. Hier kan het snijvermogen verdeeld worden over twee snijkoppen, of samengevoegd worden naar één snijkop!

Het is eenvoudig om te schakelen tussen wordt de dubbele en enkele pomp operatie. Deze oplossing geeft dus niet alleen de hoogste snijsnelheden maar is uitermate flexibel en betrouwbaar. 

De waterjet machine hoeft niet meer buiten gebruik gesteld te worden, bij pomponderhoud kan de machine verder snijden met de andere pomp.

Dit dubbelpomp pakket biedt de hoogste snij prestaties met fors gereduceerde snijtijd.