Besturing & Software

Het OMAX Intelli-MAX® softwarepakket maakt het gemakkelijk om snel precisie-onderdelen te maken tegen lagere kosten. De software verhoogt de snijsnelheid en precisie en verlaagt de snijkosten door het automatisch optimaliseren van het

LAYOUT
Waterjet Besturing

Layout is het meegeleverde programma dat automatisch snijpaden genereert voor het snijprogramma (Make).

Met Layout kunt u snel tekeningen rechtstreeks importeren uit andere programma’s, standaard werkt het met DXF-bestanden. Maar DWG, AI, PDF-bestanden en vele andere bestandsformaten zijn ook mogelijk.

Make
Watersnijsoftware

Make is het uiterstvriendelijke machinebesturing dat speciaal is ontwikkeld voor het eenvoudig bedienen van de waterstraalsnijmachine.

Door de uitgebreide materialen database is het alleen invoeren van de materiaal soort en de dikte van het materiaal, voldoende om de juiste snede te krijgen.

Intelli-MAX
Software Suite

Intelli-MAX is een pakket van nieuwe technologieën die het mogelijk maakt om precisie onderdelen sneller te snijden dan elke andere waterstraalsnij systeem.

Dit zijn allemaal extra mogenlijkheden die zitten in de gratis software updates welke ook op oudere OMAX waterstraalsnijmachines kan worden gebruikt

Intelli-VISOR
Machine Monitoring

Intelli-VISOR bewaakt, controleert de werking machine en pomp. Intelli-VISOR is de schakel tussen onderhoud, de actuele situatie en het productie proces.
Bij afwijkingen of bij het bereiken van vooraf ingestelde limieten pauzeert deze de machine, en stuurt eventueel een Email bericht.

Onbeperkt aantal
Gebruikers

Het uitgebreide Intelli-MAX Software pakket is te gebruiken op meerdere werkplekken binnen uw organisatie ZONDER meerprijs.

Dit houd in dat er GEEN limiet is aan het aantal softwarelicenties.

Gratis
software-updates

Gebruikers van een OMAX MAXIEM watersnijmachine hebben het recht op levenslang gratis software-updates. Dit betekent dat iedere machine altijd uitgerust is met de nieuwste watersnij software.